top of page

Google Review

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mark is echt een hele goede en betrouwbare masseur die veel kennis heeft. Bij binnenkomst voelde ik mij al gelijk ontspannen door de sfeer en fijne geur die de ruimte heeft. Ook zijn zachtaardige karakter zorgde ervoor dat ik heerlijk weg kon zakken in die totale ontspanning. Ik kom zeker weer terug!

Nathalie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Als massagetherapeut ben ik, denk ik, best een kritische klant. De behandeling bij Mark heeft in alle opzichten mijn verwachting (en hoop) overtroffen. Hij bezit de unieke combinatie van empathisch vermogen én kundigheid en heeft het masseren letterlijk in de vingers. En niet alleen technisch gezien is dat het geval, zijn aanraking is tevens zeer afgestemd en in contact. Wat fijn om zelf nu ook een plek te hebben om te kunnen ontvangen en loslaten.

Mark, duizend maal dank! En stop alsjeblieft nooit met dit mooie vak. :-)
Thessa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vanmorgen bij Rewild in Den Dolder geweest voor een massage . Wat een goede ervaring ! Ik kreeg van Mark , die heel kundig en een fijne ontspannen persoon is , en bovendien goed luistert een recover , deep tissue massage . Precies wat ik nodig heb . Verder een sfeervolle praktijk waar ik me heerlijk op mijn gemak voelde !! Een aanrader dus !!
Margreet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb genoten van de massage. Mark creëert een veilige en fijne sfeer. Hij is een ervaren masseur en dat merk je in alles. Het belangrijkste voor mij is de volle aandacht voor mij en het lichaam. Bewust en verbindend!. De praktijkruimte heeft een goede sfeer, is mooi ingericht, straalt warmte uit en ligt op een fantastisch plek. Het voelde alsof ik echt even rustig kon  ‘zijn’! Ik kom zeker terug. Dankjewel Mark!

Kimberley

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mark is een fijn mens en een geweldige masseur. De praktijk ligt midden in het groen en is een oase van rust. Tijdens de massage draaide er fijne muziek en kon ik naast de muziek volop genieten van het geluid van de vogels rondom de praktijk wat me hielp nog meer te ontspannen. De massage was voor mij zelf perfect en Mark pakte alle plekken met veel zorg aan. De 90 minuten vlogen voorbij en ik liep als een meer ontspannen & blijer persoon de deur uit. Meer in touch met mijn lichaam & gevoelens. Een echte aanrader en voor mij de rit vanuit Amsterdam Noord meer dan waard.

Ik ga zeker terugkomen. Bedankt Mark!

Matthijs

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hele fijne en professionele massage ook voor als je klachten hebt. Er wordt naar jouw als persoon gekeken en ook naar de oorzaak van de klacht.

Dank je wel!
Kim

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vandaag was ik bij Mark van Rewild Massage. Een genot voor alle zintuigen. Een prachtige ruimte, sfeervol ingericht. De geur en muziek sluiten hier goed bij aan. Ik heb mij al door diverse professionals laten masseren maar een massage zoals ik vandaag mocht ontvangen was daar niet mee te vergelijken. Mark heeft een eigen manier ontwikkeld die verder gaat dan alleen puur masseren op de spieren. Ik vind het lastig te omschrijven dus nodig ik iedereen gewoon uit om het een keer te ondergaan. Ik verzeker je, hier krijg je geen spijt van. Ik verheug mij alweer op de volgende keer.

Judith

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heerlijke massage gehad bij Mark. Voelbaar afgestemd en met aandacht. Voelde precies waar ik ‘vast’ zat. De praktijkruimte is ook heel fijn. Mooi vormgegeven en heel uitnodigend. Ik was al een poos op zoek naar een goede masseur waar ik regelmatig heen kan voor wat broodnodige zelfzorg en ik heb deze zeker gevonden in Mark.
Susanne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nu twee keer een heerlijke massage gehad. Wat vast zat, is weer los en ik voelde me beide keren heerlijk ontspannen wat nog lang daarna doorwerkte. Mark gaat rustig en vakkundig te werk, het voelde vanaf het eerste moment vertrouwd. De ruimte is sfeervol ingericht en er speelt rustige en mooie muziek op de achtergrond. Wanneer mag ik weer? ;)

Carla

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een ontzettend fijne en effectieve deep tissue massage. Mark weet precies de goede plekken los te maken met als resultaat een ontspannen en los gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar! De praktijk is gelegen op een prachtige plek en is zeer sfeervol ingericht en Mark laat je gelijk op je gemak voelen. Mocht je nog twijfelen om een afspraak te maken, gewoon doen en ervaar, je krijgt er geen spijt van.
Mariska

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een pareltje hier in Den Dolder!.  De Recover massage was echt heel goed. Ik kwam met een pijnlijke rug, nek en schouders en ging ontspannen en weer pijnvrij naar huis. Mark is heel bekwaam en professioneel. Ik kom graag weer terug!

Iris

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Soms kom je op zo'n plek waar alles klopt.

Waar alles aanwezig is om je gezien, veilig en geborgen te voelen, en de massagetechnieken exceptioneel zijn. Je merkt aan alles dat Mark naast zijn professionaliteit bevlogen met zijn vak en passie bezig is. De manier waarop hij daar vorm aan geeft is zeer authentiek en terug te vinden in de inrichting, muziek en communicatie. En dat is fijn, want Mark is ook een fijn Mens!

 

De massage van Mark heeft enkele dagen door-gewerkt: mijn hoofd was uit, mijn lijf stond aan. Een heerlijk gevoel van ontspanning en verbinding. Weer terug in mijn eigen midden.

Jessy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alles klopt. In een perfect rustgevende ambiance onder de deskundige begeleiding van Mark, kun je je volledig overgeven aan zijn massage en de ontspanning en connectie bereiken die je jezelf graag wenst. Lomi Lomi is een buitengewone ervaring.

Mireille

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie plek waar lichaam en geest weer even worden gereset.
Ik heb Mark als een zeer aangename masseur ervaren. Zijn rust en manier van masseren zorgt voor een 100% ontspanning.

Paulina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De eerste keer naar een masseur voor mij, omdat het een positieve uitwerking zou kunnen hebben in mijn proces van ont-spannen in mijn aanspanningen, kom ik bij Mark op de tafel terecht. Niet wetend wat me te wachten staat word ik gerustgesteld...... Ik vertel over mijn probleem, mijn sport, het sloeproeien en mijn persoonlijk traject lichamelijk en emotioneel meer verbonden te raken. Mark begrijpt me en legt uit wat hij hierin kan betekenen. De ontspanningsmassage liet me voelen dat Mark goede kennis van het vak heeft. Bij Mark voel ik me in betrouwbare handen. Hij heeft vakkennis, toont begrip en heeft respect. De behandeling is op een fijne rustige locatie. Er zijn bij Mark mogelijkheden de behandeling uit te breiden om verder in lichamelijk en emotioneel balans te komen. Niet zomaar een masseur.... Een echte aanrader!
Tot snel Mark!
Trudy🌹

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een heerlijke ervaring. Prachtige plek en een massage met aandacht. Volledig veilig en ontspannend.  Mark is een fijn mens en vakman. Top combi.
Yvonne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat een fantastische ervaring om een massage bij Rewild Massage te ondergaan. Ik ben verkocht en voornemens om iedere maand terug te komen. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak.
Paula

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat een genot deze ontspanning massage van Mark! Absoluut een aanrader, ook wb locatie en gebruik van oliën, geurtjes, etc. Hij werkt heel zorgvuldig en je hele lichaam, echt zo fijn 🙌! Ik ga zeker terug!
Elise

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vandaag ben ik bij Mark geweest voor een massage. Na een prettig ontvangst en een kort intake/kennismakingsgesprek, 90 minuten lang een Recover massage gehad. Kundig uitgevoerd, op een fijne massagetafel in een warme omgeving. Van harte aan te bevelen.

Sander

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gisterenavond voor de tweede keer bij Mark geweest. Dit keer gekozen voor een lomi lomi massage. Mark nam de tijd om uit te leggen wat voor soort massage dit is, vroeg naar mijn intentie om voor deze massage te kiezen, en stemde daar op af. Mark gaf aan dat ik ten alle tijden aan kon geven wanneer iets onplezierig was, wat voor een veilige vertrouwde sfeer zorgde. Volledig ontspannen heerlijk weer naar huis gewandeld. Wat een mooi kado voor mijzelf en dat om de hoek aan de rand van het bos, in een prachtige warme sfeervolle ruimte. Dank je wel Mark, tot gauw!

Nicole

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Via internet zocht ik een goeie masseur voor mijn wat stramme spieren door sloeproeien. Zo kwam ik terecht bij Rewild. In een fijne, ontspannen sfeer heb ik een recover massage gekregen. Nu een dag later voel ik me super in mijn energie 👍 Lang geleden dat ik een massage had genomen, maar ik zal nu zeker vaker gaan! Zeer professioneel🙏

Titia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een fijne plek! Tegen de bosrand aan van Den Dolder is dit echt een verstopt pareltje. In tegenstelling tot een massage bij een keten waar het bijna lopende band werk is, neemt Mark echt de tijd voor je en krijg je een massage op maat. Aanrader!

Hilde

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marks recover massage is eigen en uniek. Van krachtige trage massage bewegingen om alles los te maken tot snellere relaxte bewegingen. Hierbij gebruikt hij zijn eigen gewicht alla thais, maar ook het gewicht van je eigen lichaam. Een hele fijne ontspannen ervaring, door een mooi mens op een prachtige sfeervolle plek. Thanks!

Richard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Marc, nadat hij eerst uitgebreid de tijd nam om even kennis te maken en aan te horen of en wat specifieke vragen wensen/ aandachtsgebieden waren. Het is een prachtig ingerichte praktijk waar je je meteen thuis voelt. Helemaal top en ik kom gauw weer terug.

Jes

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een fijne massage, masseur is ook een heel fijn mens. Stelt je op je gemak na 1 x wil je zeker nog een keer terug komen!

Annet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie, rustige en smaakvol ingerichte studio, fijne muziek dat helpt bij de ontspanning.  Massage was intens en een hele  bijzondere ervaring. Alle spanning is van me afgevallen.  Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!

Hes

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Had gelijk een goed gevoel toen ik kennis maakte met Mark. De massage was een bijzondere ervaring en voor iedereen aan te raden
André

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een massage bij Mark is echt de moeite waard. Alles klopt met elkaar: de filosofie, de ruimte en de sfeer, en natuurlijk de massage zelf. Ik kwam helemaal ontspannen thuis en had daarnaast direct het gevoel dat mijn lijf beter functioneerde. Een aanrader!

Marieke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een hele fijne, totaal ontspannende massage gehad. Volledig gereset en opgefrist. Heel fijn!
Renate

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heerlijke en goede, relax massage gehad. Heel fijn om zo te ontspannen, zeker in drukke tijden. De hele massageruimte en Mark stralen rust uit. Erg prettig.
Sabine

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Erg fijne masseur. Hij neemt de tijd voor je en heeft een sfeervolle ruimte ingericht waar je echt even kunt aarden en tot rust kunt komen. Voor mij een positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

Tirsa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeker een aanrader. Goed geholpen met mijn rug pijn. Recommended 100%!!!

Claudia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ga intussen twee keer per maand naar Marc voor de 90 minuten massage. Wat mij in eerste instantie bij Marc bracht was de uitgebreide keuze aan massages die hij aanbiedt en het feit dat hij een 90 minuten massage aanbiedt, wat niet vaak meer gebeurt. Mijn massage ervaringen bij Mark zijn meer dan geweldig. Het totaalpakket van de ervaring die hij aanbiedt is super. Een fijne ruimte in het bos, rust en tijd voor mij als persoon gevolgd door een heerlijke ontspanningsmassage. Een absolute aanrader.

Koen

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Na de eerste keer was ik verkocht en ik ga nu regelmatig naar Mark voor een heerlijke massage. Op een prachtige locatie waar je je even ver weg van alles waant.Bij binnenkomst maken we altijd even een klein praatje. Zo weet Mark wat er speelt en of er bijzondere aandachtspunten zijn. Ik ben elke keer weer verbaasd hoe goed hij daarop weet in te spelen.En na zo'n heerlijke behandeling is het extra genieten als je naar buiten loopt via het korte bospaadje. Even natuur en frisse lucht om je heen voordat je weer de realiteit in stapt.

Annemarie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Topervaring. Kundig, prettig, precies goed stevig en in contact. Ik kom zeker weer!

Marieke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als masseur komt aanraking voor mij heel precies en bij Mark voelt dat precìes goed, stevig, traag en liefdevol. Fijne sfeervolle ruimte en warme ontvangst maakt dat ik mij ontvangen weet. Dank Mark❣️

Ellen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer professionele massages van mark. Als fanatiek sporter kom ik regelmatig bij een masseur. Mark is echt uniek doordat hij verschillende technieken combineert. De sfeer van de ruimte, de groene omgeving en muziek kloppen helemaal bij zijn Rewild concept en zorgen voor een totale ontspanning.

Mark voelt heel goed aan wat nodig is. Echt een aanrader!

Jifke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben nu twee keer bij Rewild Massage geweest, en beide keren kwam ik er totaal ontspannen vandaan. Ik vind Mark niet alleen een goede, professionele masseur maar ook een prettig persoon bij wie ik me op mijn gemak voel. Mijn lichaam en geest werden door de massagetechniek zowel in beweging als tot rust gebracht, wat heel voedend voelde.

Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tijdens de massage van Mark merkte ik dat hij met al zijn aandacht bij mij was, waardoor ik me veilig voelde en me over kon

geven aan een diepe ontspanning. De massage was helemaal op mij afgestemd n.a.v. het gesprek wat we vooraf hielden.

Zo krijg je altijd waar je behoefte aan hebt op dat moment.


De massage ruimte is ook super mooi ingericht en er hangt een hele fijne en vertrouwde sfeer.


Nog lang na de massage voelde ik me in een fijne flow en in contact met mijn lichaam.
Ik kom zelf niet uit de buurt van Den Dolder dus mocht jij hier wel wonen dan heb je geluk met zo'n fijne massagepraktijk in de buurt!

Marleen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede ontspannen massage van dito masseur. Dankjewel. Ik kom vaker.

Petra

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Geweldige ontspanningsmassage in een heerlijke ambiance. Aanrader!

Isolde

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een fijne massage kreeg ik van Mark. Mooie ruimte, fijne muziek, en een zalig ontspannende massage. Zo eentje waarbij je jezelf echt voelt zakken vanuit je hoofd, naar in het lijf. Ik heb ervan genoten!

Jenni

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heerlijke diepe en rustgevende massage ervaren bij Mark. Originele massage met voor mij nieuwe technieken. Fijn stevig.

De ruimte is prachtig en zeer rustig gelegen. Alles is op elkaar afgestemd qua muziek en sfeer en ademt een oase van rust.

Heel respectvolle benadering naar vrouwen toe. Veilig! Wellicht ook voor mannen die meer willen voelen of juist tot rust willen komen een fijne plek.

Annelies

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top massage in prachtige salon!

Meike

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gisteren een heerlijke massage gehad. Ergens stevig maar ook weer heel zacht. Ik kon me 1,5 uur compleet weg laten zakken, voelde me heel relaxt. De muziek was ook erg fijn, gevarieerd en verrassend. Mooie locatie en prachtige omgeving. Echt een aanrader!

Jill

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Genoten van een hele fijne recover/ relax massage van Mark. Het plaatje klopt helemaal en kan het je van harte aanbevelen als je op zoek bent naar ontspanning en een moment om tot jezelf te komen.

Lianne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eerst leuk klein paadje door het bos en dan ben je in het massagehuisje. Geweldig sfeervol, smaakvol ingericht met mooie schone wc en douche. Effe kletsen en dan op de tafel. Zelf ben ik ook masseur en moet ik altijd even mijn 'hoofd' weten uit te zetten om niet alle 'moves' te hoeven volgen. Dit lukte. Nu thuis op de bank voel ik mij ontspannen en ook fris, er is van alles aangeraakt op een liefdevolle zachte manier. Mark heeft een pracht plek weten te creëren en ik kan de rust in zijn aanraking hierin voelen. Mooi!

Maze

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vandaag heb ik een massage ondergaan bij Rewild Massage aan de rand van het bos in Den Dolder.

Bijzonder genoten van de sfeervolle massageruimte, heerlijke geuren, muziek en de omgeving die een serene rust uitstraalt.

De RELAX massage die ik bij Mark kreeg is ontzettend positief te noemen. Mijn hele lichaam inclusief hals en gezicht werden gemasseerd, wat geweldig aanvoelde. Mark oefent zijn vak echt met liefde een aandacht uit.

 

Dit is absoluut voor herhaling vatbaar en wel één van de betere massages die ik tot nu toe heb ondergaan.

Hilke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mark is een hele fijne masseur en fijn mens, hij stelt je snel op je gemak en is een kundig masseur. Ik heb zowel reguliere als zwangerschapsmassage gehad. De praktijk is een oase van rust. Absoluut een aanwinst voor de omgeving!

Esther

REWILD

REVIEW

MASSAGE

bottom of page