top of page

REWILD

REVIEW

 GOOGLE

MASSAGE

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Na de eerste keer was ik verkocht en ik ga nu regelmatig naar Mark voor een heerlijke massage. Op een prachtige locatie waar je je even ver weg van alles waant.Bij binnenkomst maken we altijd even een klein praatje. Zo weet Mark wat er speelt en of er bijzondere aandachtspunten zijn. Ik ben elke keer weer verbaasd hoe goed hij daarop weet in te spelen.En na zo'n heerlijke behandeling is het extra genieten als je naar buiten loopt via het korte bospaadje. Even natuur en frisse lucht om je heen voordat je weer de realiteit in stapt.

Annemarie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Topervaring. Kundig, prettig, precies goed stevig en in contact. Ik kom zeker weer!

Marieke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als masseur komt aanraking voor mij heel precies en bij Mark voelt dat precìes goed, stevig, traag en liefdevol. Fijne sfeervolle ruimte en warme ontvangst maakt dat ik mij ontvangen weet. Dank Mark❣️

Ellen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer professionele massages van mark. Als fanatiek sporter kom ik regelmatig bij een masseur. Mark is echt uniek doordat hij verschillende technieken combineert. De sfeer van de ruimte, de groene omgeving en muziek kloppen helemaal bij zijn Rewild concept en zorgen voor een totale ontspanning.

Mark voelt heel goed aan wat nodig is. Echt een aanrader!

Jifke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben nu twee keer bij Rewild Massage geweest, en beide keren kwam ik er totaal ontspannen vandaan. Ik vind Mark niet alleen een goede, professionele masseur maar ook een prettig persoon bij wie ik me op mijn gemak voel. Mijn lichaam en geest werden door de massagetechniek zowel in beweging als tot rust gebracht, wat heel voedend voelde.

Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tijdens de massage van Mark merkte ik dat hij met al zijn aandacht bij mij was, waardoor ik me veilig voelde en me over kon

geven aan een diepe ontspanning. De massage was helemaal op mij afgestemd n.a.v. het gesprek wat we vooraf hielden.

Zo krijg je altijd waar je behoefte aan hebt op dat moment.


De massage ruimte is ook super mooi ingericht en er hangt een hele fijne en vertrouwde sfeer.


Nog lang na de massage voelde ik me in een fijne flow en in contact met mijn lichaam.
Ik kom zelf niet uit de buurt van Den Dolder dus mocht jij hier wel wonen dan heb je geluk met zo'n fijne massagepraktijk in de buurt!

Marleen

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Soms kom je op zo'n plek waar alles klopt.

Waar alles aanwezig is om je gezien, veilig en geborgen te voelen, en de massagetechnieken exceptioneel zijn. Je merkt aan alles dat Mark naast zijn professionaliteit bevlogen met zijn vak en passie bezig is. De manier waarop hij daar vorm aan geeft is zeer authentiek en terug te vinden in de inrichting, muziek en communicatie. En dat is fijn, want Mark is ook een fijn Mens!

 

De massage van Mark heeft enkele dagen door-gewerkt: mijn hoofd was uit, mijn lijf stond aan. Een heerlijk gevoel van ontspanning en verbinding. Weer terug in mijn eigen midden.

Jessy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede ontspannen massage van dito masseur. Dankjewel. Ik kom vaker.

Petra

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Geweldige ontspanningsmassage in een heerlijke ambiance. Aanrader!

Isolde

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een fijne massage kreeg ik van Mark. Mooie ruimte, fijne muziek, en een zalig ontspannende massage. Zo eentje waarbij je jezelf echt voelt zakken vanuit je hoofd, naar in het lijf. Ik heb ervan genoten!

Jenni

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heerlijke diepe en rustgevende massage ervaren bij Mark. Originele massage met voor mij nieuwe technieken. Fijn stevig.

De ruimte is prachtig en zeer rustig gelegen. Alles is op elkaar afgestemd qua muziek en sfeer en ademt een oase van rust.

Heel respectvolle benadering naar vrouwen toe. Veilig! Wellicht ook voor mannen die meer willen voelen of juist tot rust willen komen een fijne plek.

Annelies

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top massage in prachtige salon!

Meike

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gisteren een heerlijke massage gehad. Ergens stevig maar ook weer heel zacht. Ik kon me 1,5 uur compleet weg laten zakken, voelde me heel relaxt. De muziek was ook erg fijn, gevarieerd en verrassend. Mooie locatie en prachtige omgeving. Echt een aanrader!

Jill

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Genoten van een hele fijne recover/ relax massage van Mark. Het plaatje klopt helemaal en kan het je van harte aanbevelen als je op zoek bent naar ontspanning en een moment om tot jezelf te komen.

Lianne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eerst leuk klein paadje door het bos en dan ben je in het massagehuisje. Geweldig sfeervol, smaakvol ingericht met mooie schone wc en douche. Effe kletsen en dan op de tafel. Zelf ben ik ook masseur en moet ik altijd even mijn 'hoofd' weten uit te zetten om niet alle 'moves' te hoeven volgen. Dit lukte. Nu thuis op de bank voel ik mij ontspannen en ook fris, er is van alles aangeraakt op een liefdevolle zachte manier. Mark heeft een pracht plek weten te creëren en ik kan de rust in zijn aanraking hierin voelen. Mooi!

Maze

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vandaag heb ik een massage ondergaan bij Rewild Massage aan de rand van het bos in Den Dolder.

Bijzonder genoten van de sfeervolle massageruimte, heerlijke geuren, muziek en de omgeving die een serene rust uitstraalt.

De RELAX massage die ik bij Mark kreeg is ontzettend positief te noemen. Mijn hele lichaam inclusief hals en gezicht werden gemasseerd, wat geweldig aanvoelde. Mark oefent zijn vak echt met liefde een aandacht uit.

 

Dit is absoluut voor herhaling vatbaar en wel één van de betere massages die ik tot nu toe heb ondergaan.

Hilke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mark is een hele fijne masseur en fijn mens, hij stelt je snel op je gemak en is een kundig masseur. Ik heb zowel reguliere als zwangerschapsmassage gehad. De praktijk is een oase van rust. Absoluut een aanwinst voor de omgeving!

Esther

REWILD

REVIEW

MASSAGE

bottom of page