top of page
brandshoot rewild massage _ anne kaere fotografie65.jpg

Hi, ik ben Mark. Een massagetherapeut met mijn praktijk  in de natuurlijke omgeving van  Den Dolder. De natuur is in mijn werk een grote bron van inspiratie. Ze geeft energie, rust en relativeert. Daarnaast heeft de natuur een groot herstellend vermogen, net als wij.

Inspired by nature
We are nature

Mijn visie is simpel. Ontspannen zijn we op ons best, in balans, hebben we energie en staan we vol in het leven. Zo zijn we open, flexibel, creatief, hebben goede relaties en leveren de beste prestaties in werk en sport.

 

Om te ontspannen moet je contact kunnen maken met je lichaam. Hier liggen de antwoorden. Stress, veel denken, negatieve overtuigingen en trauma (zowel fysiek als emotioneel) gaan in het lichaam zitten.

Massage specialist

Mijn specialisatie is een trage diepe vorm van massage die ik zelf DEEPLY (deep & slowly) noem. Deze is gericht op het bevorderen van lichaamsbewustzijn en een natuurlijke ontspanning van lichaam en geest. Het is zowel een diepe als zachte massage die het lichaam stimuleert te herstellen naar ‘je natuurlijke staat van zijn’.

Massage therapie , Myofascial Energetic Release (MER), Vreeling Deep Tissue & Vreeling Exposure, Dansage,  Lomi Lomi, Klassiek massage, MSDT Muscle-Specific Deep Tissue Techniques en Triggerpoint.

Zoals een goed gerecht bestaat uit een combinatie van verschillende ingrediënten, zo combineer ik verschillende techieken tot een massage die bij jou past. 

The biggest transition you can make is from ‘listening to your head’ to ‘listening to your body’.

brandshoot rewild massage _ anne kaere fotografie60.jpg
Creator with head and hands.

Ik heb altijd creatieve en creërende functies gehad waar het aansturen, stimuleren en inspireren van mensen een groot onderdeel was.  Stylist bij de Bijenkorf, hoofd creatie bij een ontwerpburo en de laatste jaren zelfstandig interieurontwerper voor retail concepten. 

Het jaar van de toeval

Van altijd geïnspireerd zijn en anderen inspireren kwam er jaren geleden een periode waarin ik heel veel twijfels en onzekerheid voelde. Alles ging bevragen. Ik kon niks anders doen dan even rust en afstand nemen.

 

Na en aantal maanden van reflectie, praten, maar ook niks doen hoorde ik een podcast van Esther Perel waarin ze zei “Zekerheid is de vijand voor verandering”. Bij mij viel toen het kwartje, als zekerheid de vijand is voor verandering dan zijn mijn onzekerheden dus eigenlijk iets positiefs, ik wilde verandering. Ik creëerde voor mezelf 'Het jaar van de toeval'. Ik gaf mezelf een jaar de tijd om met mijn nieuwe kernwaarden het toeval opnieuw toe te laten en te kijken wat er op mijn pad komt.

The skin is no more separated from the brain than the surface of a lake is separate from its depths.

To touch the surface is to stir the depths

Dean Juhan
Job's Body

Found connections
© Copyright
Found connection

Je sterke kant is vaak ook je valkuil. Voor mijn werk als ontwerper is een creatieve geest geweldig. Altijd snel ideeën. Maar dat altijd aan staan vermoeide me ook, de uit-knop kon ik niet goed vinden. Ik zocht niet meteen naar een nieuwe invulling van werk, ik zocht naar rust. Ik vond mijn pauze knop bij wat ik het noem ”centrerende activiteiten”. Koken, mediteren, hardlopen in het bos, in de winterperiode kort zwemmen in koud water en breathwork. Langzaam vertraagde het koppie. Je moet immers vertragen om van richting te kunnen veranderen.

 

Connectie was het woord dat telkens kwam boven drijven. Ik miste connectie met mijn eigen lichaam, niet luisteren naar en zelfs hier onzekerheid in ervaren.  Maar ik miste het ook in werk, in de zin van het meer willen werken met mensen ipv met een computer.  Ik begon de waarde van connectie steeds meer te zien.  Vanuit deze waarde  startte ik de opleiding tot massage therapeut. Eén op één werken met mensen. En wat ik toen nog niet doorhad is dat het eigenlijk een levenslang pad van zelfontwikkeling is.

Massage praktijk Rewild

Eind 2021 zijn we verhuisd van Utrecht naar Den Dolder en woon ik hier met mijn vriendin, 2 kinderen en twee honden. Wat ik al een tijd voor ogen had was gelukt, een eigen praktijk aan de rand van het bos. Als ontwerper kon ik nu mijn eigen concept, praktijk en site gaan vormgeven.

 

Ik hoop je binnenkort te zien.
Je kan jouw afspraak online maken maar je kan me ook een persoonlijk bericht sturen via WhatsApp of even bellen.

 

Groet Mark

brandshoot rewild massage _ anne kaere fotografie29.jpg
bottom of page