top of page

Cadeaubon

Een mooi geschenk dat je een ander gunt.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een goede vriend, vriendin of familielid?

Dit is het cadeau dat niet alleen jijzelf zou willen ontvangen, maar vooral ook een ander gunt.

 

In onze vaak drukke en hectische levens is het waardevol om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en drukte. Een stap terug te zetten en te focussen op wat er echt toe doet: onze innerlijke rust, onze connectie met de natuur en met onszelf.

 

Wanneer je een massage cadeau geeft, schenk je aandacht, welverdiende rust en ontspanning. Een ReWild cadeaubon is het perfecte geschenk om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

kadobon.001.png

De kadobon wordt verstuurd in een mooie envelop met flyer, visitekaartje en een kaart met takje en blauwe lakstempel. Op deze kaart kan je zelf nog een aardige boodschap schrijven. 

 

Je hebt de keuze uit twee opties:

60 minuten voor € 75,-

90 minuten voor € 98,-

 

Om een cadeaubon te bestellen, stuur je simpelweg een bericht via de app of een e-mail naar mark@rewild.nl met de volgende gegevens:

De waarde van de cadeaubon.

De naam van de schenker.

De naam van de ontvanger.

Het adres waar de cadeaubon naartoe gestuurd kan worden.

Als je in de buurt woont, bestaat ook de mogelijkheid om de bon persoonlijk op te halen, of ik kan hem zelf langs brengen. Voor het betalingsgemak stuur ik je van tevoren een betaalverzoek via de app.

 

Het leven is waardevol bij mooie momenten. Geef dit aan iemand van wie je houdt en help hen om even te ontsnappen aan het alledaagse leven en te genieten van ultieme ontspanning. 

bottom of page