top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN
REWILD MASSAGE


Praktijk Rewild Massage hanteert de volgende Algemene Voorwaarden. 


Als je een afspraak voor een massage bij Praktijk Rewild Massage maakt, gaan wij ervan uit dat je kennis hebt genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

De massages die je ontvangt zijn voor ontspannende doeleinden, zowel fysiek als mentaal. 
De massages zijn niet bedoeld om ‘medische condities’  (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Ik stel geen diagnose en voer geen medisch consult uit. Wel kunnen eventuele klachten op spier en fascia gerelateerd niveau worden behandeld. 

Ben je onder behandeling bij een arts, specialist of therapeut en/of gebruik je medicijnen dan is het aan te raden eerst met je arts contact te hebben en te informeren of je gemasseerd mag worden.  Als klant ben zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die je tijdens het intakegesprek aan Rewild Massage verstrekt, zodat de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uitgevoerd kan voeren.

Je kunt niet gemasseerd worden bij de volgende verschijnselen : 
koorts, extreme vermoeidheid, besmettelijke huidaandoeningen, infectieziekten (griep, keelontsteking), ernstige cardiovasculaire aandoeningen (trombose, aderontsteking), zeer slechte algemene gezondheid. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts, specialist of therapeut. 

Rewild Massage kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.

Bij Rewild Massage is het belangrijk dat je je veilig en vertrouwt voelt. Op geen enkele manier zijn massages erotisch of seksueel getint. Dit wordt ook niet geaccepteerd van de klant richting masseur.

Persoonlijke hygiene is voor iedereen belangrijk, zowel de masseur als de klant.
Zorg dat je fris de massage kan ontvangen.

Er kan natuurlijk altijd iets tussen een afspraak komen. Meldt dit tijdig zodat de praktijk daar rekening mee kan houden. Gemaakte afspraken dienen uiterlijk één dag (24 uur) voor de behandeling te worden geannuleerd of gewijzigd. Binnen deze termijn is dit is kosteloos. Annuleer je te laat dan wordt er 50% van het oorspronkelijke bedrag in rekening gebracht. Annuleert je niet dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Facturen dienen binnen 5 werkdagen na de factuurdatum te zijn voldaan.
 
Heb je een cadeaubon van Rewild Massage dan kan je daarmee betalen.
Betaal je met de cadeaubon dan is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave mogelijk wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan massages afneemt.De cadeaubon van Rewild Massage is 1 jaar geldig na uitgifte datum.

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Rewild Massage niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan jou gegeven is.

 REWILD MASSAGE

 Pleineslaan 54

3734 EP Den Dolder

BTW | NL001940952B41

KvK | 30 24 87 33

bottom of page